Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Imigranti / Crossing Over (2009)(CZ/EN)[1080p] = CSFD 72% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Imigranti / Crossing Over (2009)(CZ/EN)[1080p] = CSFD 72% Názov:Imigranti / Crossing Over (2009)(CZ/EN)[1080p] = CSFD 72% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:12.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-08-13 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Krimi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: Czech, English
    Titulky: Czech forced, Czech full, Slovak full
    CSFD: https://www.csfd.cz/film/231467-imigranti/prehled/
    IMDB: https://www.imdb.com/title/tt0924129/
    Žánr: Drama / Krimi
    Datum vydání: USA, 2009
    Délka: 108 min
    Zdroj audia: TV (Prima)
    Zdroj videa: BluRay


    🌟RLS by S1EG - ENJOY!🌟

    Režie: Wayne Kramer
    Scénář: Wayne Kramer
    Kamera: James Whitaker
    Hudba: Mark Isham
    Hrají: Harrison Ford, Ray Liotta, Ashley Judd, Jim Sturgess, Cliff Curtis, Summer Bishil, Alice Braga, Alice Eve, Jacqueline Obradors, Justin Chon, Marshall Manesh, Lizzy Caplan, Aramis Knight, Mahershala Ali, Fia Perera, Sarah Shahi, Michael Cudlitz, Kevin Alejandro, Mona Weiss, Tammin Sursok, Rey Valentin, Josh Gad, Jessica Tuck, Bailey Chase, Sung-hi Lee, Don Scribner, Claudia Salinas, Maree Cheatham, Melody Zara, Kate Scott, Gigi Rice, Chrissie Fit, Julia Vera, Kevin Sizemore, West Liang, Tim Chiou, Anita Khalatbari, Christopher Murray, Marque Richardson, Alma Martinez, Terence Bernie Hines, Jamison Haase, John Lafayette, Judith Moreland, Misha Huang, Ivan Timčenko, Michael Esparza, Daniella Garcia, Bob Rumnock
    Produkce: Frank Marshall, Wayne Kramer
    Střih: Arthur Coburn
    Zvuk: Steve Maslow, Gregg Landaker
    Scénografie: Toby Corbett, Linda Lee Sutton (set dekoratér)
    Kostýmy: Kristin M. Burke

    S nadějí na lepší život přijíždí do amerického Los Angeles každý den mnoho přistěhovalců z celého světa. Americké úřady mají za úkol zajistit, aby americké hranice byly bezpečné, ale den co den zaplavují Los Angeles vlny dalších a dalších přistěhovalců, kteří přicházejí hledat americký sen. A aby se tam dostali, jsou schopni udělat cokoliv. Získat v USA pracovní vízum je těžké. Aniž by o tom tušili, životy všech jsou vzájemně propojeny. Ať už to jsou vysocí vládní činitelé, kteří se snaží řešit tuto problematiku pokud možno diskrétně, drsní členové pohraničních hlídek, nebo negramotní uprchlíci bez dokladů i lidé, kteří se snaží na neštěstí těch, pro které je Amerika zemí zaslíbenou, přiživit... Imigrační úředník Max Brogan vyšetřuje případ pohřešované čtyřiadvacetileté přistěhovalkyně Mireyi Sanchezové, které při zatýkání slíbil, že najde jejího malého syna Juana. Vyplatí chlapce od Mireyiny sousedky a odveze ho k jeho rodině, zatímco pátrá po zmizelé ženě. Mezitím musí mimo jiné vyšetřit, kdo zavraždil padělatele dokladů a jeho milenku, která byla zároveň sestrou Maxova kolegy. Mireya je nakonec nalezena mrtvá u hranic... Mladá aspirující herečka Claire Sheperdová má problém prodloužit si turistické vízum a získat zelenou kartu a momentálně je v Americe nelegálně. Narazí autem do Colea Frankela, který jí poradí, jaké má další možnosti. Jeho žena Denise je shodou okolností konzultantka imigrantů, zatímco on stojí na opačné straně. Cole nabídne Claire, že jí zelenou kartu zařídí, pokud bude 2 měsíce jeho milenkou, což se absolutně nelíbí jejímu příteli. Na podvod se přijde a Cole je úřady zatčen pro imigrační podvod a Claire je deportovaná. Denise chce zatím místo práce na vlastním dítěti adoptovat holčičku z Nigérie, což nakonec udělá... Studentka Taslima Jahangir je nařčena se sympatizováním s teroristy a protože je její rodina v Americe ilegálně dají jí úřady návrh, aby s úřady spolupracovala, a její rodina bude ušetřena... Rodina Baraheriových se snaží získat americké občanství.


       
       

    TRAILER:




    ONLINE











    Jablonka, mimu, tomasdeen, karellx,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.126 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:08
    sql

    TOPlist